Memoriál Jožky Hrnčiříka

23.07.2009 13:43

V sobotu 18.7. jsme se zůčastnili memoriálu Jožky Hrnčiříka ve Slavičíně. Turnaje se zůčastnilo kolem 16 družstev, které byly rozmístěny do tří skupin. Barvy Orla tentokrát hájil Tom Bistrý, Jirka Sukup a nový člen Staňa (viz foto). Tom Bistrý se jako kapitán ujal losování skupin. I tentokrát byl los k nám vcelku nemilosrdný a byli jsme nalosováni do nejvyrovnanější skupiny turnaje. Hned v prvním zápase si s náma lehce dvakrát 10:2 poradil tým Strom. V dalším zápase jsme se již zlepšovali a uhráli jsme cenou remízu s výběrem Los Glgos 1:1 na sety. Pak jsme si hravě poradili s místními NTD 2:0 na sety. V posledním zápase již šlo o postup. Hráli jsme proti Carverům. První set nás naprosto přehráli, což nám pravděpodobně pomohlo v druhém setu, kdy nás podcenili. Schopili jsme se a než se stačili Carveři rozehrát prohrávali 5:0. Tento set jsme si již nenechali vzít a tak jsme se zase museli spokojit s remízou. Při stanovení pořadí naší skupiny musela nastoupit "matematika".

 

Vítězem skupiny byl jednoznačně Strom, druzí byli nakonec Carveři a jediný balon ve skóre rozhodl, že jsme se umístili až za týmem Los Glgos na nepostupové příčce. V ostatních skupinách nebyli až tak vyrovnané týmy a tak Slavičín bezproblémů postoupil až do finále, kde je zastavil tým Strom se svou brilantní technikou.

I přes to, že jsme opět nepostoupili ze skupiny, byl to jeden z našich zatím nejlepších výkonů a proto děkuji všem, kteří na turnaj nakonec jeli!

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.