Nohejbalisté Brodu poprvé na turnaji v Brumově postoupili ze skupiny

28.12.2009 14:37

 V neděli 27.12. 2009 se uskutečnil v Brumově již tradiční vánoční nohejbalový turnaj. Tentokrát se zúčastnilo turnaje celkem 13 družstev ze Zlínska a Slovenska. Týmy byly rozlosovány do dvou skupin. Los nám určil skupinu B.

V prvním zápase jsme se střetli s týmem PKJ, který si s náma bez větších potíží poradil. Náladu jsme si však zvedli s týmem Hornie Srnie A, kteří ještě nebyli příliš rozehraní a tak jsme je v obou setech vcelku s přehledem porazili. V dalším zápase už na nás čekali těžší soupeři. Domácí týmy Brutus a Výběr nás bez větších problémů rozstříleli v obou setech. V posledním zápase jsme nastoupili proti týmu Hornie Srnie B a stále ještě žila naděje na postup, protože se naše skupina díky remízám poněkud zamotala. Proto jsme nastoupili s lehkou nervozitou do prvního setu. Když se nám těsně podařilo zvítězit v prvním setu, nervozita opadla a druhý set jsme dokázali také vyhrát. Díky tomu ze skupiny vypadly oba týmy z Hornieho Srnie a náš tým postoupil ze čtvrtého postupového místa, což byl pro nás historický úspěch :)

Ve čtvrtfinále jsme se utkali s těžkým soupeřem s názvem Strom. Šance na vítězství nad tímto nám dobře známým týmem byla minimální. Podle toho také probíhal první set, kde jsme se v podstatě pouze bránili drtivému útoku protivníka. V dalším setu jsme lehce změnili taktiku a díky podcenění ze strany soupeře jsme téměř celý druhý set vedli a téměř vyhráli! Bohužel ale díky vlastním chybám jsme náš poslední set na turnaji prohráli 10:9. 

Tým Strom pak postoupil až do finále, kde se utkal s týmem Vlčnova. Finále se odhrávalo v neuvěřitelném tempu a diváci mohli shlédnout velmi kvalitní nohebalovou bitvu na tři sety s výsledky v každém setu 10:9! Více štěstí přálo týmu Strom, který se stal vítězem turnaje. Na druhé příčce skončili Vlčnovjané a třetí místo vybojoval domácí tým s názvem Výběr.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.