Turnaj Brumov bilance

02.01.2009 20:52

27.12. 2008 jsme se zůčastnili turnaje v Brumově. Bohužel nás tam jel jen velmi malý počet a proto se muselo na poslední chvíli značně zaimprovizovat v sestavě. Lukáš Honzejk hrál za Slavičín a tak jsme v sestavě Tom Bistrý, Jirka a Martin Sukupovi reprezentovali barvy orla. Překvapila nás hojná účast týmů. Byly rozlosovány dvě skupiny A a B po 7 a 6 týmech. My jsme byli nalosování do skupiny A a Lukášův Slavičín do B skupiny, takže jsme se na turnaji nesetkali. Slivovice tekla proudem (jak je u nohejbalu zvykem) a mohli jsme se pustit do lítého boje :) Kvalita soupeřů byla mnohem vyšší než jsme očekávali a tak náš narychlo sestavený tým nebyl příliš velkým soustem pro zkušené nohejbalisty. Za zmínku stojí překvapivé naše vedení  6:2 v jednom setu proti kamarádům z Vlčnova, který ale rychle obrátili na svou stranu v poměru 10:6! Zajímavý byl také náš první mezistátní zápas proti bratrům Slovákům z Horního Srnie :) A tak jsme se s přehledem umístili na poslední příčce. Ale i tak, zkušennosti a hra, kterou jsme si vyzkoušeli byla k nezaplacení.

Ve skupině B se podařilo Lukášovi se Slavičínem postoupit ze skupiny, ale v prvním vyřazovacím zápase neuspěli. Finále přineslo velmi zajímavý zápas promakané taktiky Vsetína hrajícího na 2 útoky, jistě technicky nejlepšího týmu, proti domacím s "bomberem" Zbyňou. Vsetín i přes skvělou hru si však neporadil s tvrdými smeči Zbyňka, který doslova vysmečoval první místo Brumovu. Na třetím místě se umístil Vlčnov.

Turnaj byl velice dobře zorganizovaný a úroveň turnaje byla velmi dobrá. Věřím, že se příští rok zase sejdem a že se zůčastníme turnaje v hojnějším počtu!

JS

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.