IX. nohejbalový turnaj o pohár starosty města Slavičín

19.05.2009 14:29

Dne 16.5. 2009 jsme se zúčastnili IX. nohejbalového turnaje o pohár starosty města Slavičín. Překvapila nás precizní organizace a přátelský duch turnaje, jak je ostatně zvykem u nohejbalových turnajů.

Na turnaj jsme vyrazili v klasické sestavě Bistrý Tomáš, Omen, Sukup Jiří, posíleni o nového člena Tomáše Moravanského.

Do turnaje se přihlásilo celkem 17 týmů, které byly rozlosovány do čtyř skupin. Z každé skupiny postupovaly první dva celky do čtvrtfinále. Los nám určil vyrovnanou skupinu.

V prvním zápase jsme nastoupili proti týmu Los Glgos. První set jsme jednoznačně vyhráli. Druhý set jsme podcenili a nakonec jsme se museli spokojit s remízou 1:1. V dalším zápase jsme nastoupili proti starším pánům z týmu Kameni. I když jsme je svou hrou nemálo potrápili, dokázali využít svých zkušeností a přehrát nás v obou setech. Poslední zápas jsme absolvovali s vítězem naší skupiny. Opět jsme vyhráli první set po vyrovnaném výkonu, ale tradičně se nám druhý set nevyvedl a zase jsme se museli spokojit s remízou 1:1. Remízy se nám nakonec vymstily a nepodařilo se nám tak postoupit do čtvrtfinále. Ve skupině jsme se umístili na třetím místě.

Za zmínku také stojí účast našeho člena Lukáše Honzejka v týmu Slavičín, se kterým nakonec vybojoval třetí místo na turnaji po náročném deštivém třísetovém semifinále, které ale nedokázali vyhrát a postoupit tak do vytouženého finále. Vítězem turnaje se stal Vlčnov, který vyřadil ve finále tým Já-Ty-On z Bohuslavic nad Vláří.

Na závěr nás pořadatelé překvapili udělením ceny starosty města Slavičín našemu týmu za pomoc při pískání zápasů.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.